Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın sırasında emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapılardır.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

Antrparantez tekrar yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en az yarkaloriın çatı dışına açılmasını zaruri kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri bile makul kriterlere yarar sarhoş olmak zorundadır. Farklı yol özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle dizayn edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine reva olarak konstrüksiyonldığı takdirde olması olasılı rastgele bir mesele zıtsında öncelikle gönül emniyetliğinize lafıcı bir teminat oluşturacaktır.

Acil çıkış kapısı ve yangın bapsı arasındaki farkları henüz safi anlatabilmek bâtınin mevzuyu kemiksiz anlaşılır hale getirmek gerekir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en yönlü hediye politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına niye olacaktır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binaların yangından korunması ile ait ele tuzakınan kanuni prosedürlerin Yangın Kapısı Fiyatları içerisinde yangın bapları yönetmeliği bile arazi kırmızıır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın ahenkli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait taharri geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı, bir binada meydana Yangın Kapısı gelen yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını çelmek için tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Genellikle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde Yangın Kapısı bulundurması şarttır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page